میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ

خانه / تازه های سلامت / میکرونیدلینگ

شادابی و زیبایی پوست برای بسیاری از ما اهمیت زیادی دارد. در زمان‌های قدیم مصریان باستان برای حفظ سلامت و جوانسازی، پوست خود را با استفاده از سنگ‌های زبر و دندانه‌دار به‌آرامی ماساژ می‌دادند تا لایه‌های مرده پوست از بین بروند.

جای زخم، جوش و آکنه از مشکلات رایج پوست هستند که افراد زیادی از آن شکایت دارند و همیشه به دنبال روشی برای از بین بردن آن ها هستند.

یکی از جدیدترن روش های جوانسازی و بهبود پوست صورت که در کلینیک های زیبایی و به صورت سرپایی انجام می شود میکرونیدلینگ می باشد. این روش یک گزینه مناسب در درمان جای جوش و زخم بوده که با افزایش کلاژن در پوست و ایجاد یک بافت جدید، چین و چروک پوست را از بین برده و باعث استحکام پوست صورت می شود.

پیشنهاد مطالعه: شگفتی های روش لیفت با نخ

میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ با استفاده از دستگاه مخصوص میکرونیدلینگ انجام می‌شود. برای انجام آن از یک دستگاه دارای سوزن‌های بسیار ریز و ظریفی به قطر 0.5 و 2.5 میلی متری استفاده شده که با نفوذ به لایه خارجی پوست و افزایش کلاژن در آن علاوه بر ترمیم پوست باعث صاف و روشن شدن آن می شوند.

میکرونیدلینگ با ایجاد سوراخ های ریز و میکروسکوپی و افزایش تولید کلاژن و الاستین برای پوست، باعث کوچک شدن منافذ پوست و در نتیجه سفت و جوان شدن آن میشود. میکرونیدلینگ یک عمل غیر تهاجمی زیبایی و بدون عوارض محسوب شده که نیاز به استراحت نداشته و شما پس از آن می توانید به روال عادی زندگی خود بازگردید.

سوزن‌های موجود در این دستگاه ممکن است از جنس شیشه، سیلیکون، فلز یا پلیمر نیز باشند.

با توجه به شرایط فرد بیمار و نوع آسیب پوستی میتوان از طریق سوراخ های ایجاد شده، داروهای درمانی مورد نیاز را نیز به عمق پوست رساند.

روند میکرونیدلینگ بر مبنای ایجاد یک بافت جدید و ریختن و پوسته پوسته شدن بافت قبلی پوست می باشد و باید اجازه دهید بافت و سلول های قدیمی و مرده پوست به صورت طبیعی بریزند.

انواع دستگاه های میکرونیدلینگ

دستگاه درمارولر

دستگاه درمارولر ساده‌ترین دستگاه میکرونیدلینگ است به صورت دستی استفاده می‌شود. این دستگاه داری سری غلتک مانندی است که بر روی سطح آن بیش از ۲۰۰ سورن بسیار ریز از آلیاژ مخصوص قرار گرفته است.

در زمان درمان با این دستگاه، پزشک دسته موجود بر روی دسته غلتک را با یک فشار مناسب بر روی پوست به حرکت در می‌آورد. عمق نفوذ سوزن‌ها در این دستگاه به فشار دست پزشک بستگی دارد.

به همین دلیل استفاده از آن نیازمند مهارت و تجربه است زیرا نداشتن تجربه در استفاده از دستگاه می‌تواند باعث ایجاد آسیب در پوست یا زخم‌های عمیق شود.

پیشنهاد مطالعه: رفع نواقص بینی بدون جراحی

دستگاههای میکرونیدلینگ

دستگاه درماپن

درماپن دستگاهی شبیه خودکار است که سری پهن و گرد دارد که تعداد زیادی سوزن ریز در آن وجود دارد و با استفاده از یک موتور الکتریکی بر روی پوست حرکت داده می‌شوند. این سوزن‌ها مانند مهر در پوست شخص فرو می‌روند و سوراخ‌های بسیار ریزی در سطح آن ایجاد می‌کنند. این روزنه‌های ریز محلی برای تنفس پوست فراهم کرده و باعث تحریک سلول‌های تولیدکننده کلاژن و ترمیم پوست می‌شوند.

دستگاه درما استامپ

ظاهر این دستگاه کمی شبیه به درماپن است اما سوزن های نوک آن کمی تیزتر است و سوزن‌های بلندتری دارد. همچنین این دستگاه را می‌توان به صورت دستی یا با استفاده از یک موتور الکتریکی حرکت داد.

دستگاه رادیویی

درواقع در این روش که یکی از جدیدترین روش‌های انجام میکرونیدلینگ است، از دستگاهی با سوزن‌های بسیار ریز استفاده می‌شود که امواج رادیویی را در میان خود رد و بدل می‌کنند. این امواج با ایجاد گرما در زیر پوست باعث تحریک سلول‌ها و تولید کلاژن خواهند شد.

کاربردهای میکرونیدلینگ

عوارض میکرونیدلینگ

قرمزی، التهاب، زخم‌های ریز، سوزش و کبودی از اولین عوارض میکرونیدلینگ هستند که  کاملا طبیعی هستند و پس از 3 تا 10 روز از بین میروند. از دیگر عوارضی که بیماران بلافاصله پس از انجام این روش با آن مواجه هستند سوختگی بعد از این روش می باشد.

این سوختگی و قرمزی پوست که در اثر تماس مدوام و پی در پی سوزن های ریز و کوچک کنار هم در پوست ایجاد می شود چندان نگران کننده نبوده و پس از چند ساعت و نهایت چند روز برطرف می شوند. اما گاهی این سوختگی در افرادی با حساسیت های پوستی شدیدتر بوده و نیاز به ویزیت پزشک و تجویز دارو دارند.

بنابراین قبل از انجام این روش برای کاهش عوارض این روش بهتر است با پزشک خود مشورت کرده و در صورت حساسیت های پوستی آن را با وی در میان بگذارید.

مزونیدلینگ چیست؟

مزونیدلینگ یک روش ترکیبی است که در آن مواد مزوتراپی به کمک سوراخ های ایجاد شده توسط میکرونیدلینگ به عمق پوست فرستاده میشوند. مزوتراپی یک محلول حاوی ویتامین‌ها، عصاره‌های گیاهی، هورمون‌ و مواد مغذی پوست و مو می باشد.

مزونیدلینگ دارای خواصی چون روشن کنندگی، ضد لک، جوانسازی، سفت کنندگی پوست، تقویت ریشه‌ و کاهش ریزش مو است.

پیشنهاد مطالعه: عوارض ترزیق بوتاکس

عوارض میکرونیدلینگ

مزایای میکرونیدلینگ

ماندگاری میکرونیدلینگ

تعداد جلسات موردنیاز برای درمان آسیب‌های پوستی با استفاده از میکرونیدلینگ به عوامل زیادی چون نوع پوست، سن فرد، نوع و شدت آسیب و شرایط ترمیم زخم در فرد بستگی دارد. به همین دلیل قبل از هر چیز پزشک شرایط سلامتی فرد را بررسی می‌کند و با توجه به شرایط فردی او تعداد جلسات و زمان هر جلسه درمانی را تعیین می‌کند.

مدت زمان این عمل بین 20 الی 30 دقیقه بوده که شما پس از انجام این عمل و فروکش کردن التهابات به راحتی می توانید نتایج آن را بر روی پوست خود ببینید اما برای دریافت نتایج بهتر به حداقل 4 جلسه درمان با فاصله زمانی یک ماهه نیاز است. نتایج میکرونیدلینگ بسیار مطلوب و با ماندگاری بالا می باشد که این خود یکی از دلایل برتری این روش بر سایر روش های مشابه می باشد.

افزایش ماندگاری و اثرگذاری روش میکرونیدلینگ تا حد زیادی به شیوه مراقبت پس از عمل بستگی دارد اما اثرات میکرونیدلینگ معمولا تا 2 سال ماندگار هستند.

هزینه میکرونیدلینگ

هزینه‌های میکرونیدلینگ به نسبت دیگر روش‌های ترمیم و جوانسازی پوست بسیار کمتر است و عوارض نسبتا کم و کوتاه‌مدتی دارد. هزینه انجام میکرونیدلینگ برای هر فرد متفاوت است و به موارد زیر بستگی خواهد داشت:

نوع و شدت آسیب

نواحی مورد نظر

تعداد جلسات موردنیاز

میکرونیدلینگ مناسب چه کسانی نیست؟

میکرونیدلینگ روشی غیر تهاجمی و مناسب تمامی افراد است، اما افرادی که دارای شرایط زیر هستند بهتر است قبل انجام با پزشک خود مشورت کنند:

مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]

دریافت مشاوره

جهت اخذ نوبت در کلینیک آرمان الهیه کافیست فرم زیر را با کامل نمایید

سوالات متداول

نظرات کاربران

ثبت دیدگاه شما

کاربر محترم شما میتوانید دیدگاه خود درباره مطلب فوق و یا هرگونه سوال مرتبط را کادر زیر وارد نمایید تا پس از تایید کارشناسان ما به نمایش گذاشته شود.

مطالب پیشنهادی

مشاوره حضوری رایگان